detfalskested

"Hvordan går det med osten?"

15. marts 2016 af Mikkel Munch Mortensen

Siden sidst i november har jeg været i gang med at lave ost. Folk der har kendt til projektet har ofte spurgt hvordan det gik med osten. Og det naturlige efterfølgende spørgsmål har været hvornår osten skulle spises. Svaret på det sidste har været: Til påske. Påsken nærmer sig, og ostene er nu blevet slagtet.

Jeg vil ikke udbrede mig om mine osteeventyr i denne omgang. Det kommer på et senere tidspunkt. Jeg vil blot invitere alle interesserede til åbent ostehus på søndag, d. 20. marts 2016. Det foregår herhjemme, på Vesterbrogade 135, 4. th.

Kom og se ostegrotten, hør om hvordan man laver ost og – vigtigst af alt – duft og smag mine oste. Jeg sørger for at der også er nogle andre oste (og noget pølse og vin), til dem der ikke tør smage min hjemmelavede ost.

Skriv kommentar

  • Brug Textile hvis du vil lave funky ting i din kommentar.