detfalskested

Om detfalskested

dfs har siden år 2000 fungeret som digitalt hjemsted for mig, Mikkel Munch Mortensen.

Hvis du vil i kontakt med mig kan det ske via følgende kanaler:

Jeg er også på Diaspora og Twitter, hvor man i dag kan finde en god del af de meningsudgydelser der tidligere var hovedingrediensen her på sitet.

Tracking og cookies

detfalskested anvender cookies.

Et besøg på detfalskested vil sandsynligvis resultere i at der bliver sat cookies hos den besøgende. Jeg bruger nemlig statistikværktøjet Piwik til at danne mig et indtryk af hvad mine besøgende laver på siden. Men jeg bruger en udgave af Piwik der ligger på min egen server. I modsætning til sites der bruger fx Google Analytics, så bliver mine besøgendes klikken rundt på sitet ikke registreret af andre end mig. Det er mig der sidder på disse data, ikke Google. Og dermed er jeg ikke med til at forære data om mine besøgende til tredjepart. Derfor håber jeg også at besøgende på detfalskested vil undlade at blokere for tracking her på siden.

Ønsker du alligevel ikke at blive tracket på detfalskested kan du enten slå Do Not Track til i din browser, hvilket min installation af Piwik gerne skulle respektere, eller du kan specifikt bede min installation af Piwik om ikke at tracke dig.

Tak til...

detfalskested benytter skrifttyperne Rosario af Omnibus-Type og Fjord af Viktoriya Grabowska.