detfalskested

Så er dfs tilbage (igen igen)

Det er sket før, og det skete igen: Maskinen som dfs kører fra gik ned og alt indholdet gik tabt. For selvom jeg til hverdag arbejder med EDB på et (mener jeg i hvert fald selv) seriøst plan, havde jeg aldrig liiiige fået taget mig sammen til at lave backup af min egen hjemmeside.

Sur røv. Og domænet har så ligget dødt hen i (vistnok) langt over et år.

Nå, men nu er siden tilbage, i en ny inkarnation. En af de gode ting ved at starte forfra er også at man kan smide den bagvedliggende teknik i skraldespanden, og vælge noget nyere.

Jeg har på det seneste haft større og større lyst til at genoplive siden. Jeg har et heftigt overforbrug af Twitter, men savner egentlig (som mange andre tidlig-web-romantikere) de gamle dage med personlige blogs. Og min naive intention er at tweete mindre og blogge mere – men kun når jeg orker det. For det er lidt mere besværligt at skrive en blogpost end at skrive et tweet. Og det kan man jo mene at det ikke burde være.

Men i virkeligheden er det måske godt at der er en lidt tungere vej fra tanke til handling. For så bliver der lukket mindre lort ud. Og der er dermed mindre at forholde sig til. Og så kan man bruge tiden på nogle bedre ting, end at sidde i timevis og tvangsscrolle i sine sociale medier indtil man har fået set absolut alting.

Så, som sagt så mange gange før af både mig og andre, uden at det for alvor har ført til noget særligt: Nu skal jeg i gang med at blogge igen. Jeg håber nogen gider læse med.