detfalskested

Alternativer til Doodle

Efter i mange år at have brugt Doodle i ny og næ til at koordinere hvornår ting skal ske med mine venner, må jeg konstatere at de har formået at komplicere deres ellers simple produkt til et niveau hvor jeg ikke orker det mere.

Men hvad er så alternativerne? Jeg spurgte på Twitter:

Doodle er så ødelagt og over-engineered at det vist er ved at være klar til at blive købt af Microsoft. Er der nogen der kender et godt alternativ?

Og fik ret hurtigt 3 bud.

Rallly

Gør lige præcis hvad det skal ift. at finde en dato og ikke alt muligt andet gejl. Forståeligt interface, fint overblik, mulighed for – udover ja og nej – at svare måske til en dato, samt mulighed for som arrangør at vælge dage fra hvor man ikke selv kan deltage (det kunne Doodle også tidligere, men de har af uransagelige grunde ændret det så man altid har valgt alle mulighederne). Ingen krav om at man skal oprette en konto. Og ingen krav om e-mailadresse fra andre end den der opretter afstemningen.

Bonus: Ingen reklamer, det er open source og man kan hoste det selv, hvis man vil have fuld kontrol over sine data.

Framadate

Mere eller mindre lige så fint som Rallly, inkl. bonusser. Men interfacet er lidt mere rodet. Til gengæld kan man oprette afstemninger om andre ting end datoer, hvilket man vist også kunne med Doodle før det blev ødelagt.

WhenAvailable

Ser umiddelbart fornuftigt ud. Men jeg kunne ikke oprette en afstemning uden at oprette en (gratis) konto hos dem, så der gik jeg i stå. Jeg gider ikke registrere mig, når nu der er de andre muligheder. Ikke open source.

Opdatering, 10. november:

Vi har I går søsat vores egen instans af Rallly i data.coop 🎉